Mesékhez illusztráció készítés

Értékes mesekönyvek

Mese illusztrálásMesék illusztrálásaNem elhanyagolható élményt jelent a gyerekeknek a mesekönyvek illusztrált tartalma. Egész kicsi koruktól kezdik nézegetni a képeskönyveket, melyekből lassacskán felismerik az ismerős formákat, alakokat. Majd, ahogy cseperednek, egyre jobban beleélik magukat a szöveges és képi világba, amit először a szülővel együtt nézegetve érnek el. A szépen illusztrált meséskönyvek jelentősen fejlesztik a gyerekek fantáziáját, kreativításukat és gondolkodásmódjukat.

 A mese, mint valóság...

Bár a mese elsősorban  a gyermekeké, a felnőttek is szívesen olvassák. Mégis a gyerekeknek szóló könyveket különlegesen kell kezelni, illusztrálni, mert a gyermekek a maguk módján valóságosnak élik meg a mese tartalmát. Ezek hozzájárulhatnak a fejlődésükhöz is, hiszen a mesékből tanulni is lehet.

A mese fajtái

Azt tudják a gyerekek is, hogy a mesék sokfélék lehetnek például: népmesék, tündérmesék, állatmesék, tanmesék, stb... Ezek a legtöbb esetben különböző stílusú és hangvételű képanyagot igényelnek, amik elkészítése hatalmas felelősséget jelent a grafikusra. Akik vállalják a mesék illusztrálását, azok a magas szinten vannak otthon nemcsak a grafikában, hanem a gyermeklélektan útvesztőjében is!

Amiért érdemes minket megbízni:


Az illusztrációkkal alkalmazkodni tudunk a szerző igényeihez, a tartalomhoz, és biztosra vesszük, hogy a gyerekek is örömüket fogják lelni a mesés képeinkben, sőt hatásukra átélhetnek egy újabb történetet a mesén belüli mesében, amit már a fantáziájuk hoz létre.


Könyv grafikaKönyvillusztrációkMeseillusztrációMeseillusztrálásMeseillusztráció