Szakkönyv illusztráció készítés

Érthetőbb szakkönyvek

Szakillusztráció

Szemléltető ábra


A könyvek jelentős csoportját alkotják a szakkönyvek. Ezen könyvek értelmezését segíti elő a képes tartalom. Sokszor tapasztaljuk magunkon, hogy nehezen értjük a szöveget, ezért nagymértékben megkönnyíti a szakszövegek megértését is a megfelelő helyre applikált illusztrált tartalom.
Ami a szerző számára természetes, az nem biztos, hogy mindenkinek az, főleg, ha a könyvet olyan olvassa, aki még csak most fog ismerkedni az adott szakterülettel. Képanyagaink segítségével valószínüleg kiküszöbölhető lesz ez az állapot.

Mitől lesz egy szakkönyv izgalmas...

A szakkönyvek illusztrálásánál figyelembe vesszük annak fajtáját és alkalmazkodunk hozzá. Fajtái szerint lehetnek műszaki könyvek, növényhatározók, tankönyvek, nyelvkönyvek... A szakkönyveknek a tartalma sok esetben önmagában "száraz" lenne, ami képi segítség nélkül nehezebben lenne érthető. Ennek feloldására kiválóan alkalmasak, határozók esetében nélkülözhetetlenek az illusztrációk vagy a képek. Az illusztrációkkal lehet javítani a könyv hangulatán is, ami oldja az esetleges görcsös hozzáállást.
A jól illusztrált szakkönyvek remek felhasználói élményt nyújtanak mindenkinek. Gondoljunk csak a szép gondosan kivitelezett növény- vagy állathatározókra. Öröm őket kézbe venni. De egy kémiakönyvet is érdekessé, izgalmassá tehetünk, akár humoros ábrázolással.

Amiért érdemes minket megbízni

A szakkönyvek, határozók és tankönyvek tartalmát az Ön igényeinek megfelelő képekkel tölthetjük fel, amik segítik könyve megértését és fokozzák az esztétikai és nem utolsósorban eszmei, valamint kulturális értékét is.

termék illusztrálás

Nyelvkönyv illusztrálás

Angol nyelvkönyv illusztrációja